چیزی که در نگاه اول از هواوی p30 خواهید دید

اگرچه معرفی هواوی پی ۲۰ در سال گذشته از طرف شرکت، ناامید کننده به نظر می‌رسید، اما در سال جدید با معرفی هواوی p30 بخش مهمی از این ناامیدی‌ها از بین رفته و می‌توانیم انتظار یک محصول درخشان را داشته باشیم. از این گوشی مدل‌هایی مانند رنگ سفید مرواریدی، رنگ کهربایی و رنگ مشکی خسته کننده و تکراری با تزیینات نقره‌ای در بازار وجود دارد. اگرچه خمیدگی در صفحه جلو و در لبه‌های این گوشی همانند گوشی هواوی پی ۳۰ پرو نیست، اما نکته ناامید کننده‌ای هم برای آن محسوب نمی‌شود.

 در قسمت پشت هواوی p30 فضای بیشتری برای دوربین‌ها در نظر گرفته شده که از یک گوشی قدیمی فاصله گرفته و به یک طرح مدرن نزدیک شده است. لبه‌های بالا و پایین گوشی نوعی نمای مربعی شکل منعطف دارند که خوشبختانه خبری از لبه تیز در آن نیست. اندازه صفحه نمایش گوشی هم ۶٫۱  اینچ است که هم از لحاظ ظاهری آن را در سطح مطلوبی قرار داده و هم برای استفاده‌های معمول مناسب است.

در مورد سایر مشخصات فیزیکی، می‌توان به ابعاد ۱۴۹٫۱ × ۷۱٫۴ × ۷٫۶ میلی‌متر اشاره کرد که استفاده از آن در جیب یا در هر شرایط دیگر را راحت می‌کند. این گوشی ۱۶۵ گرم وزن دارد و بدنه آن در برابر پاشش آب و گرد و غبار مقاوم است. سیستم عامل استفاده شده در هواوی p30 از نوع اندروید ۹ است و پردازنده گرافیکی آن هم Mali-G76 MP10 معرفی شده است.

بررسی کیفیت صفحه نمایش Huawei P30

huawei p30

کیفیت صفحه نمایش Huawei P30 ممکن است از صفحه نمایش P30 Pro کمتر باشد اما به همان اندازه خوب است. این صفحه نسبت ابعاد ۱۹٫۵: ۹ دارد، از پنل AMOLED استفاده می‌کند و برای تراکم پیکسلی ۴۲۲ppi از رزولوشن ۱۰۸۰×۲۳۴۰ برخوردار است. این بالاترین وضوح تصویری نیست که با این قیمت در یک تلفن هوشمند مشاهده خواهید کرد، اما برای اکثر اهداف کاملاً مناسب است.

در مورد عملکرد نمایش رنگ، هواوی P30 به شما امکان انتخاب دو حالت را می‌دهد: عادی و زنده. در حالت عادی، یک مجموعه رنگ خاموش‌تر و ۹۳٫۸٪ فضای رنگی sRGB را دریافت می‌کنید. حالت زنده برای تماشای فیلم یا تلویزیون بهترین حالت است و ۹۱٪ فضای رنگی DCI-P3 را پوشش می‌دهد. همچنین از پشتیبانی HDR10، محتوای Netflix و Amazon Prime خارق العاده به نظر می‌رسد، اگرچه برای نمایشگر Dynamic OLED سامسونگ کاملاً مطابقت ندارد.

شاید یکی از نکات ناامیدکننده در مورد صفحه نمایش هواوی p30 مربوط به بلوکه کردن نور آبی است که چندان قوی نیست. این موضوع باعث می‌شود که کار کردن با گوشی در شب کمی آزار دهنده باشد و زودتر خسته شوید. البته برخی دیگر هم ویژگی‌های نارنجی‌تر را تشخیص می‌دهند و این یک موضوع کاملاً شخصی است.

بررسی عملکرد سیستم هواوی p30

از نظر سیستم داخلی شاید کمترین مشکل ممکن را با گوشی هواوی پی ۳۰ داشته باشید. در این گوشی یک چیپست فوق العاده از نوع octa-core 2.6GHz Kirin 980 استفاده شده که ۸ هسته‌ای بوده و به عنوان یک نسخه پیشرفته شناخته می‌شود. در کنار آن هم یک رم ۶ گیگابایتی و یک حافظه ۱۲۸ گیگابایت به کار گرفته شده است.

این چیپست جدیدترین و عالی‌ترین نوع از سری Kirin خانگی هواوی است و شامل سه CPU است: یک پردازنده دو هسته‌ای با سرعت ۲٫۶ گیگاهرتز، یک CPU دو هسته‌ای که با سرعت ۱٫۹۲ گیگاهرتز کار می‌کند و یک پردازنده چهار هسته‌ای ۱٫۸GHz کم قدرت. همه این چیپست ها با یک فرایند ساخت ۸ نانومتری تولید می‌شوند.

عملکرد و طول عمر باتری Huawei P30

اشاره به اینکه باتری استفاده شده در گوشی هوشمند هواوی p30 تنها ۳۶۵۰ میلی آمپر است، به نظر نگران کننده می‌رسد و شاید هم طول عمر باتری کم باشد و هم برای شارژ شدن آن باید زمان زیادی صبر کنیم. اما شرکت هواوی نشان داده که به این موضوع اهمیت ویژه‌ای داده و برای آن یک سیستم شارژ سریع در نظر گرفته است. نکته جالب‌تر اینکه باتری گوشی برای تست فیلمبرداری به خوبی پاسخ داده و می‌تواند ۱۸ ساعت و ۳۲ دقیقه به طور مداوم فیلمبرداری کند. این نشان می‌دهد که نسل جدید گوشی‌های هواوی از لحاظ باتری در سطح مطلوبی هستند.

وضعیت دوربین و کیفیت آنها

huawei p30

 یکی دیگر از اصلی‌ترین دلایلی که احتمالاً شما را به سمت خرید هواوی p30 می‌برد، کیفیت دوربین‌های آن است. در حقیقت دوربین‌های استفاده شده در این گوشی به شکل باورنکردنی با کیفیت هستند و می‌توانند کیفیت تصویر فوق‌العاده‌ای در دوربین پشتی و دوربین سلفی نصیب شما کنند.

در Huawei P30 شاهد استفاده از ۳ دوربین عقب هستیم که دوربین اصلی آن ۴۰ مگاپیکسل است یک سنسور با قابلیت تشخیص ۱٫۱۷ اینچ در آن به کار گرفته شده است. در کنار دوربین اصلی، یک دوربین ۱۶ مگاپیکسل با فاصله کانونی f/2.2 و یک دوربین ۸ مگاپیکسل هم به کار گرفته شده است که قدرت فو خودکار و هوشمند را به گوشی داده است. در ضمن برای این گوشی هوشمند از یک دوربین ۳۲ مگاپیکسل برای دوربین سلفی استفاده شده که کیفیت تصویر برداری آن را در سطح فوق العاده ای قرار داده است.

بررسی راه‌های اتصال به اینترنت Huawei P30

گوشی هواوی p30 در دو نسخه یک سیم کارته و دو سیم کارته به بازار عرضه شده است که هر دو سیستم عامل امکان اتصال به شبکه و اینترنت را فراهم می‌کند. در این گوشی علاوه بر اینکه امکان استفاده از وای فای وجود دارد، پوشش کامل برای اینترنت ۲G و ۳G و ۴G در نظر گرفته شده که طبیعتاً امکان استفاده از اینترنت در محیط‌های مختلف را به ما می‌دهد. فقط باید به این نکته توجه داشته باشید که نوع شبکه در انتخاب گوشی تأثیر گذار است و هنگام خرید آن به این شبکه‌ها توجه کنید.

اطلاعات جزئی‌تر

 برای افرادی که به فکر استفاده حرفه‌ای از گوشی هواوی p30 هستند، اطلاعاتی در مورد حسگرهای دستگاه و همچنین راه‌های ارتباطی مانند پرت و بلوتوث در اولویت قرار دارد. در این گوشی هوشمند شاهد استفاده از سنسورهای مختلفی برای اثر انگشت، شتاب سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت و قطب نما هستیم. در ضمن برای هر کدام از دوربین‌های عقب دستگاه هم سنسورهای مختلفی در نظر گرفته شده تا تشخیص تصویر برای آنها راحت‌تر باشد.

 سنتی‌ترین راه ارتباط گوشی هواوی پی ۳۰ مربوط به استفاده از نسخه ۵ بلوتوث است. در ضمن امکان استفاده از NFC و  GPS در این دستگاه وجود دارد و پورت یو اس بی آن هم از نوع Type-C 1.0 کانکتور ریورسیبل است که نسبت به پورت usb یک نقطه ضعف محسوب می‌شود. اگرچه می‌توانید از تبدیل برای این کار استفاده کنید.

به عنوان یک برآورد کلی، می‌توانیم گوشی هواوی p30 را به عنوان یک گوشی جدید و مدرن معرفی کنیم که امکانات کافی برای یک گوشی فوق العاده را دارند. اگرچه ممکن است از لحاظ ظاهری چندان مطلوب برخی از افراد مشکل پسند باشد، اما امکانات خوبی دارد

 

منبع : تکبین


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : گوشی ,هواوی ,استفاده ,دوربین ,صفحه ,کیفیت ,گوشی هواوی ,صفحه نمایش ,گوشی هوشمند ,امکان استفاده ,هوشمند هواوی ,گوشی هوشمند هواوی ,صفحه نمایش huawei
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Malcolm آشپزباشی کسب درآمد از اینترنت وبلاگ-پیران سون گیـــتِی نشــآط پايگاه مقالات دانشجويي رومف خبرگزاری ادبیات (لنا) من